Vanliga frågor

Vad ingår i mitt medlemskap?

Heal with us är en hälsoplattform där du får OBEGRÄNSAD tillgång till yoga, träning, andning, meditation, affirmationer, inspirerande och motiverande samtal och snack. Inte nog med det så kan du utveckla din kunskap med våra e-böcker och gå våra kurser! Allt när det passar dig! 


Vi har även LIVE sessioner där vi kör Breathwork, ceremonier, meditationer och mycket annat <-- Helt kostnadsfritt för alla medlemmar!

Slutligen men inte minst, så får du rabatterat pris på alla våra fysiska evenemang!


Du har alltid tillgång till oss med frågor, guidning och support, tillsammmans skapar vi magi!


Varmt välkomna in i gemenskapen hos Heal with us!


ALLTID 7 dagar gratis provperiod - UTAN bindningstid!

Hur ofta lägger ni upp nytt material?

3 gånger i veckan kommer det nya klasser till er. Då varierar vi mellan alla våra segment.

Värva en vän och få en gratis månad!

Så här funkar det:


För dig som bjuder in

Du måste vara prenumerant hos Heal with us. Det spelar ingen roll om du är medlem med månadsabonnemang eller årsabonnemang.


Logga in på healwithus.se och gå till Mina sidor - där finns fliken Värva en vän.

Bjud in en eller flera kompisar till Heal with us genom att fylla i deras e-postadresser.


Du får ett mail av oss när din inbjudna kompis blivit medlem så att du vet när du har en gratismånad på G. Din gratismånad infaller 30 dagar efter din kompis första månadsbetalning. Bjud in så många vänner du vill. För varje kompis som blir medlem får du en ny gratismånad.


Och för din kompis

Din kompis får ett mail med den inbjudan som du har skickat. Där finns all info som hen behöver för att aktivera sitt medlemskap. OBS: jätteviktigt att din kompis använder länken i inbjudningsmailet för att detta ska funka.


Som vanligt är våra medlemskap utan bindningstid och inleds med 7 dagar gratis prova-på. Så din kompis kan först i lugn och ro prova Heal with us i 1 vecka.


När din kompis är betalande medlem kan hen också bjuda in en kompis.

Bindningstid

Vi har ingen bindningstid på Heal with us! 

Friskvård

Hos oss kan du nyttja din friskvård vid prenumeration stor eller årsvis. Du hittar ditt kvitto under mina sidor. 


Vi har Epassi!

Hur hittar jag kvittot?

Logga in på mina sidor, klicka därefter på fakturering och scrolla längst ner. Där ser du en knapp som heter fakturahistorik, där kan du se och hämta alla dina kvitton. 

Hur fungerar provperioden?

Du signar upp dig på den prenumerationen som du är intresserad av och fyller i faktureringsuppgifter. När du är klar så aktiveras den kostnadsfria provperioden på 7 dagar automatiskt, du behöver alltså inte registrera någon kod. När provperioden är över så debiteras du för prenumerationen som du valt. Om du inte skulle vilja fortsätta efter provperioden så avslutar du ditt medlemskap innan provperioden löper ut och då kommer du inte bli debiterad.  


Så varsågod, gå in och signa upp dig och testa utbudet i lugn och ro!

Månadsabonnemang - årsabonnemang

Genom att betala på årsbasis så sparar du 500 sek! Logga in på mina sidor - klicka på fakturering, under medlemskap väljer du årsmedlemskap - klart!


Årsprenumerationen dras direkt med eventulla avdrag för månadsprenumeration.


När dras medlemsavgiften?

Kostnaden för prenumerationen dras 7 dagar efter att du startat din provperiod, sen dras det samma datum varje månad. Samma gäller vid årsprenumeration men då på årsbasis istället för månadsbasis. Du kan enkelt logga in på mina sidor och se när nästa dragning kommer att ske.