Boka healing & själslig guidning

Boka healing & själslig guidning

Mitt i livets virvelvind, kom ihåg att du också är viktig. Ge dig själv det utrymme du behöver för att växa och blomstra. Sätt ditt välbefinnande i fokus, för när du tar hand om dig själv, strålar du starkare. Du är värd all kärlek och omsorg. Boka in din behandling idag!

Boka tid

Healing

Upptäck kraften i Reiki-helande – en beprövad japansk metod som omfattar fysisk, emotionell, mental och andlig läkning. Används på sjukhus över hela världen för att främja djup avslappning och därmed möjliggöra en mer omfattande självläkning. I den här sessionen ges du också guidning och budskap som kan hjälpa till att läka, skapa förståelse och ta dig vidare inom de områden du önskar.

Själslig guidning

Ibland behövs råd och guidning på vägen! Jag hjälper dig att finna vägen framåt eller svara på frågor som du har. Inget är för litet eller stort, jag kommer ge guidning från ett spirituellt perspektiv. Ställ frågor rörande, jobb ,karriär, relation, livsbeslut, tankar, mönster eller det du behöver råd kring.

Yoga 

Här kan du boka miniyogaretreat! För individuell handledning eller fysiska kurser maila maria@healwithus.se

Vedic Art - måleri och skulptur

Helgkurser i Vedic Arts inspirerande principer kan du boka här. Grundkurs och fortsättningskurser ges under två helger för att fullfölja! Unna dig en kreativ helg med mågottkänsla i fokus!