Välkommen till våra evenemang
Välkommen till våra evenemang

Välkommen till våra evenemang

Vill du boka en privat gruppsession för healing, yoga, meditation eller en kväll fylld med fler element? Kontakta oss idag så ordnar vi en oförglömlig upplevelse för dig och din grupp!

Recensioner

Låt dig inspireras av våra fantastiska deltagare som kört eventen både fysiskt på plats och online.

En helande afton

Rekommenderar å det varmaste En helande afton. Konceptet talar sitt tydliga språk - genom varm och trygg vägledning fann jag kroppslig och själslig ro. Prova!

Rebecka

Fullmåneceremoni

Jag tycker fullmåneceremonierna är fantastiska! Så fint att få en fridfull stund mitt i veckan med läkning och ro. Trodde inte digitala ritualer kunde kännas så mysiga och med hjärta men ni är fantastiska på att skapa känsla och värme.

Malin

Meditation

Dessa träffar är helt magiska, så glad att jag har haft möjlighet att vara deltagare vid ett flertal tillfällen. Tack vare Maria och Moas omhändertagande sätt att ta hand om oss deltagare, känns det otroligt tryggt varje gång. Jag vill också säga att jag vid varje tillfälle gått hem med ett leende på läpparna och en härlig känsla av frid inombords. Jag vill gärna vara med på de tillfällen som erbjuds framöver.

Margareta

Reikihealing

Jag är så glad och tacksam att Heal with us finns. Både yogan, kurserna och nu senast det fina eventet med Reikihealing på distans har gjort underverk för min kropp och själ.

Anna

Breathwork

Ett sätt att få tillgång till ovärderlig kunskap genom att interagera via Mob 

Att varsomhelst kunna få möjlighet till det stora utbud Heal with us erbjuder kontinuerligt…en helt fantastisk community… rekommenderas mycket varmt

Anonym

En helande afton

Vi träffas i ateljé Rum för längtan utanför Tidaholm. Kvällen kommer innehålla element som meditation, yoga, healing och/eller breathwork, som alla är läkande element som förenar sinne, själ och kropp. Dessa kvällar är magiska så missa inte din chans att vara med. Vi lämnar tid för utbyte av erfarenheter och tankar över en kopp te, innan vi skiljs åt. Inga förkunskaper eller utrustning krävs, begränsat antal platser.


27/8 - 2024

Breathwork

Kvällen kommer innehålla en starkt transformerande form av breathwork. Du kommer gå därifrån med ett nytt mindset och nya uppenbarelser. Hyperventilation inom andningsarbete erbjuder många fördelar, inklusive stressreduktion, förbättrat fokus och emotionell läkning. Genom att använda kontrollerade andningstekniker kan du frigöra spänningar, öka syreintaget och förbättra kroppens förmåga att hantera stress. Dessa tekniker kan även främja mental klarhet och hjälpa till att bearbeta djupt rotade känslomässiga blockeringar.


11/9 - 2024

Fullmåneceremoni online

Följ med oss på en magisk transformativ fullmåneceremoni 18/9 2024. I en fullmåneceremoni lämnar vi det som inte längre gagnar oss. Så vad vill du släppa taget om? Vad är du färdig med och kan lämna bakom dig? Du kommer att guidas steg för steg med enkla redskap över Google Meet. Länken kommer att skickas till dig efter anmälan och investering några dagar innan eventet. Där kommer du också informeras om vad du behöver för att genomföra ceremonin. Det mesta brukar finnas i hemmet.


18/9 2024

Följ själens längtan till din Dharma

Välkommen till en transformerande resa mot helande, glädje och upptäckten av nya horisonter inom dig själv, din Dharma. I den här kursen ger vi oss ut på ett djupgående utforskande av egenvård, inre helande och manifestationen av ett liv fyllt av syfte och uppfyllelse.


16-17/11 2024