Maria Falk Larsson

Maria är en passionerad yogainstruktör som har ägnat sitt liv åt att sprida välbefinnande och balans genom yoga. Hennes yoga-verksamhet är mer än bara en karriär för henne, det är hennes kall. Genom att kombinera sina kunskaper inom yoga, meditation och holistisk hälsa har Maria skapat en unik plats för människor att utforska sin inre och yttre styrka.


Utbildad mestadels av Sveriges guru Ulrika Norberg men också av internationella namn som Alan Finger, Bryan Kest och Jason Crandell.

Några av Marias pass

Yinyoga för löpare

Med fokus på ländrygg, höft och ljumske tar det här yinyoga passet dig in och ner på djupet. Här får du stanna och nyfiket undersöka fokusområdet för ökad kontakt och flexibilitet.

Fokus på övergången ben/överkropp

Sittande Vinyasa

I den här klassen använder vi stolen som hjälpmedel för att gå igenom en variant av ett vinyasa pass. Mjuka solhälsningar, rotationer, fram- och baktåfällningar som kan göras sittande,  kanske på kontoret eller hemma

Snack - Att inte ha en åsikt

I västvärlden och i synnerhet i Sverige är det så viktigt att värdera och ges möjlighet att ha en åsikt och att stå upp för den. Att hålla fast och argumentera skapar ofta drama i relation med andra.

Ljusmeditation

Att meditera på det inre ljuset är fridfullt och positivt. Meditation förknippas ofta med koncentration, att frammana en bild i sinnet eller att tyst upprepa ett mantra.

Mathias Löf

Mathias är en träningsentusiast inte likt någon annan. Under unga år var det fotboll och hockey som gällde, sen växte kärleken för styrketräningen fram. Mathias har vunnit SM i Strongman och har en passion för att lyfta tungt. Under 20-års åldern fann Mathias kärleken för MMA och har tävlat både i och utanför Sverige.


Mathias drivs av en god hälsa och att inspirera andra att må så bra som det går. Välkommen att träna med Mathias!

Träna med Mathias

Träning - Short But Sweet

Ta steget mot en starkare, smidigare och mer fokuserad version av dig själv. 

Make it burn

Denna träning kommer att testa din styrka, koordination, balans och kondition på ett sätt som är både utmanande och inspirerande.

All in one

Gör dig redo att låta din inre krigare vakna till liv. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer vår martial arts-inspirerade träning att anpassas efter din nivå.

Feel the heat

Ge dig själv förmånen att uppleva det ultimata träningspasset som hjälper dig att nå dina fitnessmål.

Moa Falk

Moa är utbildad regressionsterapeut, breathwork instruktör och reikihealer med stort intresse för hälsa, både fysisk och mental. En ständig sökare som drivs av att söka svar på livets stora frågor och att hitta tankemönster som skapar framgång och lycka. Moas pass

Samtal - Rädsla

Att känna och uppleva rädsla begränsar och förminskar oss. Vad står egentligen rädslan för, är den befogad och är den ens vår egen? Genom att analysera, reda ut och göra sig av sina rädslor kan vi leva ett fullkomligare liv.

Snack - Attrahera Det Som Du Vill Ha

Lär dig hemligheten bakom manifestation och locka till dig dina drömmar och önskningar. Utforska kraften i positivt tänkande, visualisering och affirmationer för att skapa en magnetisk energi som drar till sig det du önskar.

Meditation - Balansera Dina Chakran

Upptäck den transformerande kraften hos dina chakran genom meditation och balansera dem för att nå inre harmoni. Utforska en djupare dimension av självmedvetenhet och upplev en ström av positiv energi och vitalitet.

E-bok - Lär dig pendel

Dyk in i pendelns värld med boken "Lär dig pendel". Att närma sig en pendel kan tyckas mystiskt, men låt mig förenkla det för dig. Vi utforskar användningen och ger dig insikt i dess många möjligheter.